EL-Bil og Hybrid bil

Service av El-bil og Hybrid bil

EL-Bil og Hybrid bil

✔ Godkjent elbil-verksted

✔ Ivaretar nybilgaranti

✔ 5 års garanti på reservedeler


På tide med service på elbilen eller hybriden? På våre godkjente verksteder tilbyr vi alt av service, reparasjoner og vedlikehold av din bil. Kontakt oss i dag for å bestille time!

 

Service som ivaretar nybilgarantien

Våre dyktige, sertifiserte bilmekanikere og moderne systemer sørger for at din elbil eller hybrid er i de beste hender!

Sjekkpunkt Verksted er godkjent av Statens Vegvesen for service og verkstedtjenester også på elbil og hybrid. I tillegg har flere av våre verksteder en ekstra godkjenning på at vi har kompetanse på elbiler.

Både service, reparasjon og dokumentasjon er alltid i tråd med bilprodusentenes og importørenes kvalitetskrav. I tillegg benytter vi oss kun av bilprodusentens reservedeler eller deler av tilsvarende kvalitet (OE).

Det betyr at du kan være trygg på at du beholder nybilgarantien når du velger et av våre verksteder. I tillegg tilbyr vi 5 års garanti på alle reservedeler.

 

 

Hva gjøres på elbil-service?

I likhet med bensin- og dieseldrevne biler, har elbiler og hybrider også behov for service, reparasjoner og vedlikehold.

Vi utfører blant annet EU-kontroll, kontrollerer og reparerer slitedeler som bremser, hjuloppheng og forstilling. I tillegg renser vi også AC- og klimaanlegg med allergivennlige produkter, om elbilen din har behov for det.

Uansett hva elbilen din har behov for av reparasjoner og vedlikehold, så fikser vi det!

Våre verksteder utfører:

  • Service El Bil
  • Reparasjon El Bil
  • Eu kontroll El bil
  • Vi bruker kun reservedeler med OE-kvalitet

Bestill time raskt og enkelt i dag!

Elbilmerke