A/C Service

Har du dårlig luftsirkulasjon i bilen? For å sikre god luftfuktighet og -sirkulasjon er det viktig med jevnlig vedlikehold av AC-anlegget. Våre mekanikere har solid erfaring med AC- og klimaservice, og hjelper deg gjerne!

Klimaservice

Få ting er verre enn et ikke-fungerende klimaanlegg i 30 varmegrader. I tillegg til å kunne kjøle seg ned på varme dager, er god luftsirkulasjon viktig for å forhindre dugg på ruten og å holde konsentrasjonen når du kjører bil.En AC-service gjør at vi finner ut av årsaken og kan fikse klimaanlegget, slik at du igjen kan få frisk luft inn i bilen.

 

Hvis effekten av ditt klimaanlegg blir dårligere og dårligere kan dette skyldes for lite gass. Hvorfor blir det for lite gass? En årsak kan være en liten lekkasje på anlegget, eller at det er lenge siden - kanskje aldri - blitt etterfylt gass. Ved lekkasje undersøker vi hvor lekkasjen kommer fra, og bytter delen som slipper ut gassen.

 

Viktig å ta en AC-service/klimaanlegg service, når det blir fylt på gass vil det også fylles olje i systemet slik at man unngår havari på kompressoren. Vi utfører også klimarens med allergivennlige rensemidler.

Klimarens

Lukter det kjeller når du setter på AC-anlegget? Da er det på tide å ta en klimarens. Dette gjøres ved at man spyler fordamperen (registeret) som sender luft inn i kupeen.

 

Ved spyling av fordamperen med allergifri kjemi fjerner vi døde innsekter, blader fra trærne, og annet smuss som samler seg og danner bakterier i lufta som skal slippes inn i bilen.

 

Har du behov for Klimaservice eller klimarens?

Ta kontakt med oss i dag for å bestille time!

Kontakt oss